MARKA'DAN AĞIR AKSAK AÇILIŞ

8.12.2014 10:32:46

Günlerdir açılışı reklamlarla duyurulan Marka Plaza ağır aksak açıldı. Üst üste yaşanan aksaklıklar, ‘yok artık, bu kadar da olmaz' dedirtti.

Günlerdir açılışı reklamlarla duyurulan Marka Plaza ağır aksak açıldı. Üst üste yaşanan aksaklıklar, ‘yok artık, bu kadar da olmaz’ dedirtti.

Marka Plaza açılışı esnasında üst üste aksilikler yaşandı. Ses sisteminin arızalı oluşu nedeniyle, dua edilemedi.  Açılışta dua edecek olan imam duaya başladığı an ses sisteminde yaşanan sıkıntı nedeniyle mikrofon çalışmadı. Hoca duayı yarıda keserek, mikrofonun yapılmasını bekledi. Bir süre, mikrofonsuz duaya devam eden hocanın imdadına ikinci mikrofon yetişti. Ancak bu mikrofonda arızalıydı. Hoca üs üste yaşanan aksaklıklar nedeniyle, duayı mikrofonsuz devam ettirmek zorunda kaldı.

Açılışta askılık bununla da kalmadı. Mağazaya yoğunluk nedeniyle vatandaşların bölüm bölüm alınması da tepkiye yol açtı. Soğukta bekleyen vatandaşlar, “Çocuğumuzla buraya geldik. Soğukta bu yapılır mı?” diyerek tepki gösterdiler. 



onder
11.02.2015 10:58:05
iyi günler Marka plaza Kayseri olarak köklü ve değerlere sahip bir kuruluş olduğunuzu iddia ediyorsunuz sattığınız iki ürünü geri almadığınız gibi değiştirmemek için türlü bahaneler uyduruyorsunuz Asri mezarlığın oradaki şubenizde dün yanı 10.02.2015 günü akşamı saat 19:00 sıralarında bize yaşattığınız rezilliğin bir açıklaması olması gerekir tüketici hakları ve mahkeme yolu açık olduğunuz bildiğiniz halde bunları duyana kadar müşterinizin talebin yerine getirmeyi bilmiyorsunuz sizin yaşatmış olduğunuz sıkıntıyı bütün forum sitelerine aktarmalıyız ki müşteri memnuniyetinin ne derecede olduğunu gösterebilelim.Kapalı çarşı esnafı öğrendi yeraltı çarşısı esnafı öğrendi ama hala baza büyük olduğunu iddia eden firmalar ürün iadesinin ve değişiminin yasal hak olduğunu öğrenemedi.. bu yüzden kurumsal avm firmaları daha büyük oldular sizi en fazla bir kuşak sonra tanıyan bile olmayacak bu anlattıklarımı tavsiye olarak değerlendirin ve personelinizi bu konularda eğitin lütfen